Får Du Ikke Nok Trafikk Til Nettstedet Ditt? Prøv Disse Tipsene For Søkemotoroptimalisering

Det er mye å lære om søkemotoroptimalisering. Selv om det ikke er nok plass til å skrive om alt dette i denne ene artikkelen, er det et vell av kunnskap her som vil få deg i gang med å få nettstedet ditt til å skille seg ut og rangere høyere i søkeresultatene.

Når du setter opp en side for SEO, unngå fristelsen til å sette opp tekst eller lenker spesielt for å manipulere søkemotorer. Tekst som for eksempel har samme farge som sidebakgrunnen, tekst som er usynlig liten, eller koblinger som bare er noen få piksler brede, vil utløse alarmer i søkemotoren. Disse «black hat» -metodene kan få nettstedet ditt utestengt helt fra oppføringene.

Å legge til innhold av høy kvalitet på nettstedet ditt er en av de beste måtene å forbedre søkemotorrangeringen på. Det er så mange arcane metoder for å forbedre søkemotoroptimaliseringen at du kan overse den mest enkle og ærlige tilnærmingen: Gi besøkende på nettstedet ditt mer av det de vil ha. Nyttig, informativt innhold vil bli verdsatt av besøkende og ha en ringvirkning på nettstedets popularitet.

Hvis du vil optimalisere søkemotorresultatene, må du aldri endre eller trekke tilbake en side uten en 301-omdirigering. En 404 (side ikke funnet) er det absolutt verste tilfellet en server kan levere. En 301-omdirigering forteller søkemotoren den nye ULR og overfører den til søkeposisjonen. Å lære å gjøre en 301-omdirigering er enkelt og vil holde søkemotorresultatene optimale.

Inkluder nyttige eksterne lenker på nettstedet ditt. Antall utgående lenker kan påvirke nettstedets søkemotorrangering positivt, men sørg for at sidene du lenker til er relevante og søkemotoren optimaliserte seg selv. Det er også best å lenke til relaterte nettsteder, men ikke direkte konkurrenter, da du ikke vil miste potensielle kunder i et forsøk på å øke søkemotorrangeringen.

Sørg for å ha et «lenke til» -alternativ tilgjengelig for de besøkende. Gjennom disse logoene og lenketeksten som inneholder nøkkelord eller nøkkeluttrykk, kan det være lurt å koble til nettstedet ditt. Du bør også vurdere å tilby dette via e-post til markedsføringslisten din. Det er en enkel måte å få nettstedet ditt kjent, og mer relevant med søkemotorer.

For å sikre at søkemotoroptimaliseringen din fungerer, bør du regelmessig sjekke nettstedets siderangering. Google oppdaterer siderangeringene sine flere ganger i året, og hvis du ikke ser forbedringer, kan det være et tegn på at det du gjør ikke fungerer. Hvis du vil ha mer regelmessig oppdatert informasjon om siderangering, kan du sjekke Alexa.

Bruk søkeorduttrykkene dine med om klokt måte når du prøver å skrive innhold. Setninger er mye lengre enn bare ett eller to nøkkelord, så de ser definitivt malplassert ut når du begynner å stappe tre, fire eller flere i en artikkel. Et longtail-nøkkelord er mer enn nok til å få jobben gjort for det gjennomsnittlige innholdet.

Hvis du har unngått det, eller du ikke har sett resultatene du håpet på fra dine tidligere forsøk på å maksimere søkemotorresultatene dine, vil du forhåpentligvis nå som du har lest noen av disse tipsene. Dette er ikke en uttømmende referanse, men det er et utgangspunkt. Dette utgangspunktet som kan utgjøre hele forskjellen i verden i søkemotoroptimaliseringsinnsatsen.